Mario Miracolo's Gitaarschool

Beste online gitaarles

Beste online gitaarles

Als jij alleen de beste online gitaarles wenst, dan kun je meer dan goed bij mij terecht. Ik ben er voor zowel de beginner als voor de meer ervaren gitarist en kan je snel naar een hoger niveau brengen.

Al jaren verzorg ik de beste online gitaarles

Zelf speel ik al vanaf mijn veertiende gitaar. Ik heb vervolgens een opleiding aan de Popacademie in Rotterdam gevolgd en heb daarna nog jarenlang lessen genoten van icoon Stan van de Kerkhof. Al vanaf mijn negentiende jaar verzorg ik de beste online gitaarles en vanaf 2011 run ik mijn eigen lespraktijk. Ervaring kan mij dus niet ontzegd worden. En daar kun jij ook prima van profiteren.

Ik ben er zeker ook voor de meer ervaren gitarist

Je kunt prima bij mij terecht voor de beste online gitaarles als je wilt leren gitaar spelen. Maar zeker ook de ervaren gitarist kan altijd op mij rekenen. Als ervaren gitarist is het niet verkeerd om zo nu en dan jouw eigen stijl eens kritisch onder de loep te nemen. Waarom speel je zoals je speelt en kan het niet anders en beter? Ik kan je helpen om je naar een nog hoger niveau te brengen en om bijvoorbeeld sneller te leren spelen. Ervaren gitaristen doen bij mij en door het volgen van de beste online gitaarles soms heel bijzondere ontdekkingen die hun gitaarspel echt ten goede komt. Ook als je nog nooit op een gitaar hebt gespeeld, kun je bij mij prima online gitaar leren spelen.

Beste online gitaarles

Een les duurt bij mij precies 25 minuten

Ik kan je de beste online gitaarles geven op zowel de akoestische als de elektrische gitaar. Het is altijd verstandig om eerst een proefles te ondergaan. Op basis daarvan kan ik precies aangeven welke stappen doorlopen moeten worden om ook van jou een prima gitaarspeler te maken. Ook als je linkshandig bent, kun je altijd bij mij terecht. Ik bied steeds tien lessen die je aan kunt schaffen door de aankoop van een Guitar Card. Kies je voor mij, dan kies je voor een les van 25 minuten. In overleg is een dubbele les ook mogelijk. Verder is het goed te weten dat ik mijn lessen geef op de maandag-, dinsdag- en de woensdagavond. Bijzonder is wel dat ik je ook nog eens gratis ondersteuning biedt via Skype, e-mail of WhatsApp. Genoeg redenen dus om voor mij te kiezen.