Mario Miracolo's Gitaarschool

Gitaar Breda

Gitaar Breda

Wie gitaar in Breda zegt, die komt eigenlijk in alle gevallen automatisch uit bij mijn gitaarschool in Breda. Gitaar in Breda betekent in dat kader dat u op een snelle wijze akoestisch gitaarles en elektrisch gitaarles kunt krijgen en kunt kiezen voor gitaarles online. Wat dat betreft staat gitaar in Breda voor maatwerk.

Mijn gitaarschool in Breda is prima met het openbaar vervoer te bereiken

U vindt de gitaarschool in Breda overigens in de directe nabijheid van het centrum, een locatie die prima met het openbaar vervoer te bereiken is. Voor mij is gitaar in Breda een levenswijze geworden. Ik ben al vanaf jonge leeftijd actief en heb onder meer de Popacademie in Rotterdam met succes doorlopen. Later heb ik nog eens extra kennis opgedaan van Stan van de Kerkhof. Mijn passie voor de gitaar in Breda heb ik in 2011 omgezet in de start van een eigen gitaarschool.

Ik help zowel de beginner als de meer gevorderde gitaarspeler

Kiest u voor gitaarles in Breda, dan is het goed te weten dat ik er ben voor zowel de beginner als de gevorderde gitaarspeler. Zeker ook als ervaren gitaarspeler is het goed van tijd tot tijd de eigen prestaties en de eigen wijze van gitaar spelen eens tegen het licht te houden. Soms is het ook op andere wellicht betere manieren mogelijk om bepaalde stukken te spelen. Vanuit mijn eigen perspectief kan ik stellen dat zelfreflectie mij verder heeft gebracht. Ik ben daardoor beter in staat om mensen sneller naar een hoger niveau te brengen als het gaat om het bespelen van de gitaar.

Gitaar Breda staat voor de beste gitaarschool in Breda!

Ik geef mijn lessen op zowel de maandag- als de dinsdag- en de woensdagavond. Een les duurt 25 minuten en u kunt ervoor kiezen meteen een dubbele les te boeken. De eerste proefles is gratis. We bespreken dan wat u graag wilt beheersen en ik kan dan inschatten welke stappen noodzakelijk zijn om dit niveau te halen. U kunt vervolgens lessen nemen via een Guitarcard. U kunt lessen per tien stuks afnemen. Behalve de lessen die ik verzorg, staat gitaar in Breda ook voor gratis advies en ondersteuning via onder meer Skype, WhatsApp en e-mail. Daarmee bied ik u een unieke service en alleen daarom al zou u ook voor mijn gitaarschool in Breda te kiezen. Neem dus contact op. We komen er altijd uit want in overleg is veel zo niet alles mogelijk als het gaat om gitaarlessen.