Mario Miracolo's Gitaarschool

Gitaarles online

Gitaarles online

Zoek je iemand die garant staat voor de beste gitaarles online? Dan ben je bij mij precies aan het juiste adres. Ik kan je de beste gitaarles online geven als je beginner bent, maar kan zeker ook de al meer ervaren gitaristen naar een nog hoger plan tillen. Ik kan je als geen ander naar een hoger plan brengen.

Ervaring kan me bepaald niet ontzegd worden

Ervaring kan mij op geen enkele manier ontzegd worden. Ik speel zelf al vanaf mijn veertiende levensjaar gitaar en heb een opleiding aan de Popacademie in Rotterdam gevolgd. Daarmee was mijn honger naar kennis nog niet gestild, want later heb ik nog jaren les mogen krijgen van Stan van de Kerkhof. Vanaf mijn negentiende geef ik al gitaarles online en vanaf 2011 ben ik de trotse eigenaar van een eigen lespraktijk.

Ik ben er voor zowel de beginner als voor de ervaren gitarist

Het is niet zo dat ik er alleen ben voor mensen die willen beginnen met gitaar spelen. Ook als je al ervaren bent is het goed om zo nu en dan jouw eigen stijl eens onder de loep te nemen. Wat kan beter en wat kan anders? Deze zelfreflectie kan je verrassende inzichten geven en zo kun je bijvoorbeeld in een sneller tempo leren spelen. Ik geef de beste online gitaarles op zowel de akoestische als de elektrische gitaar en ben ook als geen ander in staat om mensen die linkshandig zijn gitaar te leren spelen.

Gitaarles online

Je kunt eventueel kiezen voor het nemen van dubbele lessen

Het is altijd verstandig om eerst een proefles te nemen. Zo kan ik het beginniveau inschatten en kunnen we doorspreken welke stappen nog gemaakt moeten worden om van jou een goede gitarist te maken. Je kunt via een Guitar Card steeds tien lessen bij mij afnemen. De les duurt 25 minuten en als je wilt kun je ook kiezen voor een dubbele les. Het is verder goed te weten dat ik mijn lessen op de maandag-, de dinsdag- en de woensdagavond aanbied.

Zo word je dus echt een betere gitarist

Wat mij onderscheidt is dat ik je meer bied dan alleen de beste online gitaarles. Zo bied ik je als cursist ook nog eens gratis ondersteuning via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp en via e-mail. Zo word je dus echt een beter gitarist. Logisch dus dat jij ook snel een proefles aanvraagt en mijn hulp inschakelt als jij ook een perfecte gitarist wilt worden.