Mario Miracolo's Gitaarschool

De gitaarles

Met mijn lessen wil ik u op een modern en leuke manier helpen de akoestische of elektrische gitaar meester te worden. Mijn gitaarschool in Breda is uitgerust met alle attributen om uw muzikale reis te beginnen.

Gratis proefles

Tijdens de eerste GRATIS proefles kunt u mij vertellen welke muziekstijl u wilt spelen. Welke gitaarsoort u wilt bespelen (elektrisch en akoestisch) en bekijken we welke stappen nodig zijn om u op het gewenste niveau te krijgen. Bent u linkshandig? Geen punt! Ook voor gitaarles voor linkshandige bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten

Na de GRATIS proefles kunt u de lessen per 10 afnemen, dit kunt u doen door middel van de zogeheten Guitarcard. Bent u jonger dan 21 jaar? Dan bent u vrijgesteld van BTW waardoor u de Guitarcard voor slechts €150 kunt inkopen. Bent u ouder dan 21 jaar? Dan kost de Guitarcard €181,50 incl BTW. Tot op de dag van vandaag is mijn gitaarschool de enige gitaarschool in Breda met zo’n sterke prijs/kwaliteit verhouding. Laat mij u overtuigen: klik hier om direct een GRATIS proefles te plannen!

Lesduur

Een les duurt 25 minuten. Het is mogelijk om, in overleg, dubbele lessen in te plannen.

Lesdagen

De lessen worden gepland op maandag avond, dinsdag avond en woensdag avond.

Ondersteuning

In tegenstelling tot veel andere gitaarscholen bied ik GRATIS ondersteuning via Skype, Whatsapp en e-mail. Heeft u vragen over de laatste les? Wilt u nog een paar tips om dat lastige akkoord meester te worden? Ook buiten de lessen sta ik voor u klaar!