Mario Miracolo's Gitaarschool

Gitaarschool Breda

Gitaarschool Breda

De gitaarschool in Breda die ik vanaf 2011 run is er voor zowel de beginner als voor de gevorderde gitaarspeler. Gitaarles in Breda kan betrekking hebben op gitaarles online en zowel akoestisch gitaarles als elektrisch gitaarles. U vindt de gitaarschool in Breda in de nabijheid van het centrum van Breda en mijn gitaarschool is prima met het openbaar vervoer te bereiken. Gemakkelijker kan ik het u wat dat betreft niet maken.

Voldoende reden om juist voor de gitaarschool in Breda te kiezen

Ik ben al vanaf mijn veertiende jaar volop in de muziek actief en ik werd op mijn achttiende aangenomen op de Popacademie in Rotterdam. Omdat mijn honger naar nog meer kennis daarna niet gestild was, heb ik nog eens jarenlang samengewerkt met Stan van de Kerkhof. Ik heb mijn eigen gitaarschool in Breda vanaf 2011 en ik bied mijn diensten aan zowel de beginner als aan de gevorderde gitaarspeler.

Verstandig om de eigen stijl eens tegen het licht te houden

Zeker als ervaren gitaarspeler is het goed om uw eigen stijl eens tegen het licht te houden. Misschien ontdekt u via onze gitaarschool in Breda wel dat u bepaalde stijlen ook op een andere manier kunt spelen. Zelfreflectie heeft mij in elk geval veel opgeleverd en daardoor ben ik nu in staat om mensen snel naar een hoger niveau te brengen. Ik bied akoestisch gitaarles en elektrisch gitaarles en u kunt bij de gitaarschool in Breda altijd een gratis proefles nemen. Tijdens die les kunt u aangeven welke muziekstijl u graag wilt beheersen. Ik maak vervolgens een inschatting van wat nodig is en daarna kunt u lessen (per 10) bij mij afnemen via een speciale Guitarcard. Ik kan u altijd maatwerk bieden en in overleg is gewoon heel erg veel mogelijk. 

Ook gitaarlessen voor linkshandigen

Ik bied ook mensen die linkshandig zijn lessen aan en doorgaans verzorg ik de lessen op zowel de maandag- als de dinsdag- en woensdagavond aan. U kunt desgewenst een dubbele les van twee keer 25 minuten nemen. Behalve de lessen die u van mij krijgt, kunt u wanneer u gebruikmaakt van de gitaarschool in Breda, ook rekenen op gratis ondersteuning via Skype, WhatsApp en e-mail. Daarmee bied ik u een unieke service die u nergens anders zult vinden. Logisch dus dat u juist voor mijn gitaarschool kiest, want de voordelen liegen er bepaald niet om. Neem contact op en voor u het weet beheert u ook de elektrische of de akoestische gitaar.