Mario Miracolo's Gitaarschool

Online gitaar leren spelen

Online gitaar leren spelen

Wil jij ook online gitaar leren spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als geen ander kan ik je de eerste beginselen van het gitaarspel bijbrengen. Daarnaast kan ik ook de meer ervaren gitaristen prima van dienst zijn. Behalve dat je bij mij verzekerd bent van de beste online lessen krijg je ook nog eens gratis ondersteuning via Skype, e-mail en via WhatsApp. Goed idee dus om via mij online gitaar te leren spelen.

Online gitaar leren spelen? Dat doe je uiteraard bij mij!

Online gitaar leren spelen? Ik kan je als geen ander snel van beginnend naar gevorderd brengen. Ervaring kan mij in elk geval niet ontzegd worden. Zelf speel ik al vanaf mijn veertiende gitaar. Ik heb de opleiding aan de Popacademie Rotterdam gevolgd en heb daarna nog een aantal jaren lessen gehad van San van de Kerkhof. Mijn basis is dus breed en goed. Vanaf mijn negentiende geef ik al les en vanaf 2011 heb ik mijn eigen lespraktijk. Online gitaar leren spelen doe je dus bij mij.

Ik ben er voor zowel beginners als voor gevorderden

Ik ben er niet alleen voor mensen die willen beginnen met gitaar spelen. Ook als je ervaren bent, krijg je bij mij de beste online gitaarles. Mensen hebben vaak hun eigen stijl en houden die aan. Dat terwijl het op bepaalde vlakken toch wel anders en ook beter kan. Ik kan je daarbij helpen, bijvoorbeeld om in een sneller tempo te leren spelen. Daardoor ben ik er dus voor zowel de beginnende al de meer gevorderde gitarist. Ook als gevorderde gitarist is en blijft er altijd voldoende bij te leren.

Online gitaar leren spelen

Voor zowel de akoestische als de elektrische gitaar

Ik kan je zowel helpen met de akoestische als de elektrische gitaar. Wil je weten of het volgen van gitaarles iets voor jou is? Neem dan een gratis proefles. Aan de hand van die les kunnen we samen kijken welke stappen noodzakelijk zijn om van jou een goede gitaarspeler te maken. Ik kan je ook helpen als je linkshandig bent en je kunt bij mij lessen per tien afnemen. Dit middels de Guitar Card die ik uitgeef. Een les duurt 25 minuten en op verzoek kun je ook prima een dubbele les boeken. Ik geef lessen op de maandag-, dinsdag en de woensdagavond en je krijgt zoals gesteld bij mij ook nog eens advies via e-mail., WhatsApp en Skype.